Website

Hey jij!

Ik weet inmiddels niet meer hoe vaak ik een welkombercht geschreven heb voor één van mijn websites. Ik ben al sinds augustus 2007 actief op verschillende domeins, ooit eens begonnen op endless-love.nl en heb zodoende de nodige welkom berichtjes geschreven. En dan hebben we het nog niet gehad over de welkomtekstjes voor verschillende kindertent- en imonlinesites. Maar eigenlijk wil ik dit berichtje helemaal niet schrijven. Helaas is mijn wordpress gisterenavond gecrasht en al mijn berichten zijn kwijt, dus zodoende.

Nu ik klaar ben met mijn bachelor eindproject, een super tof project neergezet heb en even een fijnere periode tegemoet ga, ben ik geïnspireerd en heb ik zin om te bloggen. Vandaar dat ook een nieuwe lay-out online staat. Hopelijk tot snel!

tea

1 thought on “Hey jij!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *