Herfstfoto’s #1

Afgelopen weken leek ik wel dood. Er was overal een radiostilte maar dat kwam doordat ik het super druk had met het afronden van mijn bachelor eindproject. In dit artikel laat ik je zien wat ik deed tijdens mijn eindproject en wat ik deed de afgelopen week toen ik vrij was.

Paar weken ervoorBEP klaar

In de laatste week van oktober en begin van november stond de deadline van mijn bachelor eindproject. Dus ik bracht veel tijd door in studieruimtes op de tu, echt van 9.00-22.00/23.00 totdat ik dinsdag tevreden was en woensdag 2 november mijn eindverslag inleverde. Negen weken aan werk hard ik gepropt in een verslag van 117 pagina’s, waarvan gelukkig maar 45 pagina’s gevuld waren met tekst.

Sterproject

Op vier november gaf ik mijn eindpresentatie aan het bedrijf waarvoor ik de opdracht deed en mijn project kreeg een ster van ze! Dit betekent dat ze het echt een goed project vinden en ze het wellicht willen kopen. Ik was echt super blij!

Die dag sloot ik af met een borrel op de faculteit, ging ik naar m’n ouders en in het weekend deed ik niks anders dan bijkomen en relaxen doordat de weken voorgaand aan de deadline zo heftig waren. En afgelopen week was ik nog lekker vrij

Maandag

03

Van een vriendinnetje had ik nog voor mijn verjaardag begin oktober twee bruisballen van Lush cadeau gekregen. Maandag besloot ik de eerste te gebruiken. Zo ontspannend <3 Daarna vertrok ik naar Delft. Mijn stagecontract had daar in de brievenbus moeten liggen, maar dat lag die niet.

Dinsdag

Dinsdag maakte ik geen foto’s. Ik was vooral bezig met heen en weer mailen met mijn stagebedrijf omdat ik echt mijn contract nodig had voor de TU. Uiteindelijk is het goedgekomen. De rest van de dag keek ik Grey’s Anatomy en ‘s avonds vertrok ik weer naar mijn ouders. Want mijn lieve konijntje moest de volgende dag naar de dierenarts, om negen uur ‘s ochtends.

Woensdag

04

Ik begon m’n dag met dit arme beestje bij de dierenarts. Hij had weken dat die niet zo goed had en omdat die al vaker last had van z’n tanden had ik zo een vermoeden dat de dierenarts wel kon helpen. Hier lijkt Lola net suf, maar we hadden net geknuffeld dus hij was half aan het slapen. 5 minuten later op de behandeltafel was die weer zoals normaal en sprong maar overal heen en weer, zoekend naar mijn aandacht. Helaas moest ik hem achterlaten zodat die onder narcose zijn tandjes in kon laten korten. Twee uurtjes later mocht ik hem weer ophalen en was die helemaal de oude.

05

In de middag vertrok ik weer naar Delft. Mijn fiets stond nog bij de TU omdat ik er na mijn bachelor eindproject presentatie niet meer geweest was en destijds met m’n ouders met de auto mee gereden was naar huis en leven in Delft zonder fiets is naar. Maar het regende, dus nam ik de bus naar de Ikea om extra kerstverlichting te kopen. Die ik vergat. Wel kocht ik leuk konijnen inpakpapier, een schetsboek, geurkaarsjes, fineliners en opbergdozen voor in mijn Kallax kast.

06
Eigenlijk heb ik überhaupt geen kerstverlichting nodig want een week eerder had ik voor nog geen euro lampjes voor bij m’n bed gekocht in de action. En het effect is zeer leuk vind ik. ‘s Avonds kookte ik uitgebreid risotto met een clubgenootje, kletsten we bij en troffen wat voorebereidingen voor de maandelijkse activiteit van onze jaarclub die wij twee in december organiseren. Nadat zij weg was chillde ik wat met huisgenoten die ik weinig had gezien door mijn drukke dagen tijdens BEP. Fijne avond was dat.

Donderdag

Donderdag rolde ik pas rond het middaguur mijn bed uit, want die lag zo lekker en haalde ik eerst maar eens mijn fiets op, toen het nog droog was, waarna ik boodschappen deed voor een uitgebreide brunch voor mezelf.

07

Maar niet voor ik mijzelf dik had aangkleed met een comfy sjaal en winterjas.

08

Eigenlijk moest ik nog voorbereidingen treffen voor sinterklaas, maar dat deed ik later op de dag lopend – nadat ik ontbeten had. Ik organiseer namelijk een avondje sinterklaas vieren met mijn jaarclub als onze maandelijkse activiteit in december en als verassing had ik met een clubgenootje besloten om voor iedereen die er die avond bij zou zijn een chocoladeletter te kopen.

‘s Avonds at ik met een paar clubgenootjes op de verenging en borrelde gezellig de hele avond. Zo fijn om geen verplichtingen op de tu te hebben meer!

Vrijdag

Vrijdag was ik super vroeg wakker, terwijl het de avond ervoor toch wel vrij laat was geworden. Dat ik zo vroeg wakker was kwam door de zenuwen. Ik zou die dag mijn eindcijfer van mijn bachelor eindproject krijgen. Bij veel faculteiten op de TU haal je je eindproject sowieso, maar mijn opleiding is daar een uitzondering op en geregeld moeten studenten het vak opnieuw doen dus ik was zenuwachting. Maar uiteindelijk heb ik het vak met een dikke 8 afgesloten, ik geloof het nog steeds niet!

09

Toen ik thuis kwam maakte ik foto’s voor een nieuwe roomtour. Helaas kan ik niet doorverwijzen naar de vorige doordat al mijn posts wegzijn, maar enkele maanden geleden ben ik in huis van kamer gewisseld met iemand wat enkele veranderingen met zich meegrbacht heeft. Dit is alvast een sneak peak.
10
‘s Avonds had ik een feestje bij mijn studentenvereniging om te vieren dat het eerste kwartaal van het academisch jaar voorbij is. Het is gewoonlijk om verkleed te gaan binnen het thema van de dixo die avond, deze avond was het thema WTFarkendixo dus gingen wij als knorr gerechten verkleed, maar dan met gerechten die je bij de eettafel van de vereniging kan eten. Er moesten die middag nog 8 outfits gemaakt worden voor iedereen, dus gezien ik toch vrij was nam ik die taak met een ander clubgenootje op mij.

Afgelopen week was erg leuk en stond alleen maar in het teken van leuke dingen doen en bijkomen, maar dacht mocht ook wel! Aankomende week ben ik nog vrij, voordat ik begin met stagelopen en ik ga er goed van genieten door te borrelen met mijn jaarclub, af te spreken met andere vriendinnetjes en een nichtje uit Duitsland komt me opzoeken in Delft. Het wordt weer een leuke week.

Hebben jullie nog plannen?
cropped-tea.png

Laat een reactie achter