10 Kleine geluksmomentjes

Hiep hoi, er staat weer een blogpost online. Ik beloofde enkele maanden geleden aan mezelf weer te gaan bloggen omdat ik het mis, ik toverde een nieuwe thema tevoorschijn en blogde vervolgens niet. Maar eindelijk is er weer een nieuw blogpost en om het bloggen positief te beginnen start ik met een blogje over geluksmomentjes.

1. Zomervakantie. Ik heb sinds 7 april zomervakantie wegens het afronden van mijn bachelor. Ik geniet van het even geen studie, want mijn bachelor is een vrij heftige periode met lange studiedagen geweest, dus het niets doen heb ik even verdiend.

2. Het inleveren van mijn stageverslag. Op 7 april was ik klaar met mijn stage en een week later leverde ik mijn stageverslag in, omdat ik weet dat alles goed is gegaan weet ik ook dat ik hiermee mijn bachelor afgerond heb en laatst heb ik het afrondende gesprek gehad. Guess what? Mijn verslag was zo fijn geschreven dat het gebruikt gaat worden als voorbeeldverslag de komende jaren!

03

3. Een nieuwe leefplek! Aan het begin van mijn studietijd kwam ik wonen in een studentenhuis met 7 anderen en ik heb er de tijd van mijn leven gehad, maar altijd wel geweten dat ik er tijdens mijn master niet meer zou willen wonen. Dus met het einde van mijn bachelor in zicht, was ik al een beetje aan het kijken naar een nieuwe woonplek en iets eerder dan gepland vond ik een nieuwe woonplek. Ik heb een studio bemachtigd op de campus, naast mijn faculteit. Dus vanaf september hoef ik slechts drie keer te koprollen en dan ben ik op mijn faculteit. Ik ben er super blij mee, vooral omdat mijn woon/slaapkamer gescheiden zij van de keuken. Het inrichten en spelen met de inrichting in computerprogramma’s was ook super leuk. Mocht er interesse zijn, maak ik wel een artikeltje met foto’s.

4. Mijn nieuwe fiets. Fietsen in Delft is nooit zo m’n ding geweest en de reden hiervoor was mijn fiets. Ik heb namelijk altijd een stationswrak gehad die van geen kant fietste (twee eigenlijk, maar de eerste werd gestolen en heb echt medelijden met de nieuwe eigenaar want het fietsen was inens rot op die fiets). Nu heb ik een mooie zwarte omafiets waardoor fietsen een stuk fijner en makkelijker is. Eindelijk ben ik niet meer buiten adem als ik een brug op moet fietsen!

5. Het hebben van een tv. Toen ik verhuisde naar mijn eerste studentenhuis nam ik geen tv mee; het was uit den boze om een tv te hebben op je kamer want tv kijken deed je maar gezellig in de gemeenschappelijke woonkamer met je huisgenoten. Nu ik een eigen plekje heb, heb ik ook een super mooie en grote tv waardoor ik veel fijner series kan kijken (en waardoor ik mijn bank gebruik, want die staat voor de tv en eerst had ik de bank enkel voor de sfeer).

02

6. De Shell ecormarathon die er op zit en het is echt super gaaf om een auto waar je aan gewerkt hebt met een team studenten daadwerkelijk te zien rijden op een track. Vooral als er overal complimenten gegeven worden over de wrap die je zelf ontworpen hebt.

7. Nieuwe rokjes van mama krijgen die zij ooit gekocht heeft, nooit gedragen heeft, maar die perfect in mijn kledingkast passen. Dankje mama! En er bijpassende schoentjes willen kopen en dan zien dat ballerina’s van Tommy Hilfiger, die er perfect bij passen, 50% afgeprijsd zijn – terwijl Tommy je favoriete merk is. Jullie snappen natuurlijk wel dat ik ze wel moest bestellen.

8. Winkelen tegenwoordig. Door de jaren heen ben ik als student best wat aangekomen maar dat is er na hard werken de afgelopen maand (of eigenlijk vooral minder eten) allemaal af en zelfs meer, waardoor winkelen eidenlijk weer leuk is.

9. Eindelijk weer veel kunnen werken door de vakantie en lekker centjes verdienen. Do I need to say more?

10. De komende vakanties die gepland staan: twee weekjes Kos en 6 dagen Hamburg, here I come!

Wat waren jullie favoriete momentjes van de afgelopen tijd?

tea

Laat een reactie achter