Vakantie diary

De weken voor de kerstvakantie waren heel druk voor mij. Als ik mijn moleskine en onenote to do list erbij pak, zie ik alleen maar lijstjes met dingen die ik moest doen voor deadlines. Ik kon dan ook niet wachten op de vakantie. Voor ik het goed en wel door had was het woensdag 20 december en had ik eigenlijk alles wel af voor mijn deadlines, dus deze diary begint ook op die woensdag.

Week één

Week 1

De week begint met op het inleveren van mijn poster voor een vak en daarna een pizza’tje eten bij VIP in Den Haag met het vriendje en zijn ouders. Daarna lopen het vriendje en ik een ronde door de stad om sale te shoppen en de laatste kerstcadeautjes te kopen. Donderdag heb ik een presentatie voor een vak, en waar ik normaal daarna meteen naar huis zou zijn gegaan om te chillen, besloten we samen met het project groep om verder te werken aan hetzelfde vak, er moet voor na de vakantie nog genoeg gebeuren. In de avond moet ik werken, maar er is niemand te bekennen in het gebouw dus kijk ik een film. Na werktijk ga ik naar het vriendje, want hij is de volgende dag jarig. De volgende ochtend ga ik weer naar Delft, voor studie en na het studiedagje haal ik mijn annuarium van mijn studentenvereniging op, daarna verhuis ik weer met al mijn spullen naar het vriendje voor zijn verjaardag.

De dag erop gaan we winkelen en ‘s avonds naar de bierfabriek met wat vrienden, om de verjaardag te vieren en zondag begint kerst alweer. Tweede kerstdag spenderen we in de stad en de dag erna gaan we naar de Ikea, om wat dingen voor mijn moeder te kopen. In de avond zijn we wel weer toe aan een rustig avondje, want de dag erop gaan we naar de Efteling! Super excited waren we! Starbucks kan niet ontbreken, natuurlijk. ‘s Avonds eten we weer een pizza, dit maal bij de Happy Italy. De dag erna is er een verjaardag waar we een uurtje langs gaan in de ochtend en in de middag gaan we, terwijl het sneeuwt buiten. Dat was geen succes. Zaterdag was een rustig dagje, ik moet weer een avondje werken van 16.00-0.00 in de UB. Het was niet zo druk, dus ik ging mooi aan de studie en na een nachtje slapen was het eindelijk oudjaarsdag! Hoewel ik vuurwerk absoluut niet leuk vind, vind ik oudjaarsdag super leuk. We eten die dag airfrituur snacks, patatjes, oliebollen en appelbeignets, terwijl we veel potjes Carcasonne en Monopoly spelen. Het was een geslaagde dag, week en jaar en ik kan niet wachten op wat 2018 brengen gaat.

Week twee

2

In de tweede week maak ik weinig foto’s, maar dat komt doordat ik ook weinig doe. Maandag gaan we naar mijn ouders om hun een gelukkig nieuwjaar te wensen en blijf ik een paar dagen daar. Overdag spelen we nog kaartspelletjes en als het vriendje weg is, besluit ik in bad te gaan. Heerlijk is dat, ik kan niet wachten tot ik een eigen bad heb. Ik ben best moe, want korte nachten ben ik niet meer gewend. Dinsdag ben ik een dagje alleen thuis, dus besluit ik het bloggen weer op te pakken en aan de studie te gaan. Ik heb het bloggen super erg gemist en kan niet wachten om al mijn creatieve idee’tjes uit te werken! Woensdag is ook een rustig dagje, papa is aan het opruimen en mama is ziek dus breng ik oma maar naar de fysio. ‘s Middags ga ik naar Delft waar ik een avondje met het vriendje spendeer, gewoon lekker rustig aan, lang tafelen en quality time samen. De reden dat ik naar Delft ga is mijn werkshift van donderdag, ik moet van 8.00-18.00 werken en na werktijk ga ik naar Spijkenisse weer. Op vrijdag ga ik winkelen met mama, nu de sale er nog is en zaterdag help ik met voorbereidingen want de dag erop vieren mijn ouders kerst wegens een andere Christelijke kalender en moet ik mee naar de kerk. Tevens ben ik die dag op de huisartsenpost te vinden omdat papa een gedeelte van zijn vingertopje eraf gesneden heeft met de allessnijder, dat is net wat minder fijn. Na de kerkdienst pakken we cadeautjes uit en gezien ik alle cadeautjes inpakte, kon ik het niet laten mijn grote liefde konijnen erin te betrekken. Natuurlijk knuffel ik dan ook met het levende konijn. Zondag staat dan ook in het teken van lekker eten en drinken, maar niet voordat ik ‘s ochtends nog een paar uurtjes gestudeerd heb. In de avond verhuis ik al mijn spullen weer naar Delft. Hierna  maak ik me klaar voor een nieuwe week studie op maandag.

De vakantie is werkelijk waar voorbij gevlogen. Ik had me voorgenomen om super veel productieve dingen te doen, maar ik heb vooral leuke dingen gedaan. Ik heb er echter wel van genoten en ben weer klaar voor de laatste weken van mijn tweede blok op de master.

Hoe was jullie vakantie?

cropped-tea.png


3 reacties op “Vakantie diary”

  1. Wat veel leuke foto’s! Jammer dat vakantie altijd zo snel voorbij gaat he 🙁

  2. Heel jammer is dat. Kan nu al niet wachten op de volgende 🙁 Gelukkig is dat voor mij best snel weer haha

  3. Supertoffe foto’s!! <3

Laat een reactie achter