Fotodagboek week 2 en 3

Het is een weekje stil geweest op de blog, maar ik ben er weer. Op de planning stond om wekelijks een dagboekje bij te gaan houden, maar ik was het vergeten. Misschien maar goed ook, want m’n dagen zijn best eentonig in verband met tentamens. Desondanks heb ik toch nog een aantal dingetjes gedaan de afgelopen week.

Week 2
01

De maandag na de vakantie beginnen we met een lang dagje. Van 8.30-12.30 werk ik aan ons project met het groepje en discussieren we over de schermen van ons systeem wat we aan het ontwerpen zijn. Van 12.30 tot 22.00 werk ik en bij thuiskomst ben ik helemaal kapot, waarna ik naar bed ga.

02

Dinsdag heb ik het enalaatste college van een vak, in de pauze ervan haal ik een latte. Het is heel rustig in de zaal, omdat de helft van de masterstudenten op een trip zijn met de studievereniging.

03

Die middag werk ik met één project genootje verder, op een platform in de hal waar ik al heel lang niet gewerkt had. We moeten nog het één en ander afmaken, omdat we later die week op bezoek gaan bij het bedrijf waar we de project voor doen.

08

Dinsdag zou ik met het vriendje koken en eten, maar daar hebben we niet zoveel zin. Dus besluiten we bij de Eazie te gaan eten. Love hun biefstuk wok met knoflookwoksaus <3

 

11

Van woensdag heb ik geen foto’s, maar van donderdag wel. Woensdag was een thuiswerkdagje met het vriendje, wat even fijn was met z’n tweeën. Vind thuiswerken altijd leuker dan op de faculteit. Donderdag moeten we om 7.30 vertrekken we met de auto naar Bielefeld in Duitsland voor ons project. Samen met drie studiegenootjes doen we voor een vak een project voor Vanderlande, voor een overleg moeten we naar Duitsland en besluiten we goedkoop een Volkswagen up te huren, maar wonder boven wonder kregen we een minicoopers mee, wat super leuk was. Ze hadden een planningsfoutje gemaakt, wat wij niet erg vonden. ‘s Avonds zijn we pas weer rond 21.00 terug in Delft helaas.

10

De volgende dag is het weer tijd om van 10.00 tot 17.00 te projecten, waarna ik moet werken van 18.00-2.00. Het is een lange dag, maar super productief. Op het werk is het rustig dus kan ik lekker aan de studie.

07

Ook zaterdag moet ik werken, nu slechts van 17.00-22.00. Er is niemand in het gebouw te bekennen, dus ik studeer lekker door. Zondag ben ik elf maandjes samen met het vriendje, dus gaan we overdag koffie drinken en wafels eten bij sup-r. ‘s Avonds gaan we nog uit eten bij de Wijnhaven in Delft, je kan daar super lekker eten. Een gerecht met biefstuk kost bijvoorbeeld maar €14.50

Week 3

Maandagochtend moet ik vanaf het vriendje naar Delft fietsen, door weer en wind waardoor ik ‘s ochtends om 8.00 al kapot ben terwijl m’n dag nog moet beginnen. Het wordt eentonig, maar ik werk weer aan ons project van 8.45-16.00 en moet werken van 16.30-20.30. Hierna boeken het vriendje en ik onze vakantie, waar ik geen foto’s van heb helaas.

09

Dinsdag begin ik de dag vroeg achter mijn laptop met havermout en verhuis ik om 9.00 naar een studiegebouw om heel de dag te studeren met een clubgenoot die net terug is van een stage uit Texas.

06

Daarna doen we boodschapjes samen en eten we samen om bij te praten. In de fietsenstalling bij haar kom ik dit leuke konijn tegen.

 

 

 

04

05

Woensdag volg ik een workshop verhaalvertellend tekenen, waarbij we allerlei grappige figuren moeten uitbeelden en werk ik thuis aan wat verslagen voor het project. Donderdag is wederom een projectdag, waar ik geen foto’s van heb. Het is bizar rustig, door code rood.

13

En vrijdag zijn we weer om 8.45 op de faculteit, waar we beginnen aan het afronden van ons project. Alle inhoud is af, nu nog alles mooi presenteren. De helft van het groepje gaat aand de visualisaties, de andere helft (waaronder ik) aan de tekst, wat net iets minder leuk is.

 

 

12

Om 17.00 ga ik naar huis, waarna ik om 18.00 weer moet beginnen met werken. Dit maal ben ik de tweede man en zit ik er slechts om de mailbox bij te houden, wat betekent studeren. De deadlines en tentamens komen er aan, dus mijn dagen lijken veel op elkaar. Ik ben dan ook helemaal gesloopt als ik om 2.00 weg ga van werk naar huis.

Zaterdag slaap ik uit en ga ik naar mijn ouders, waar ik erachter kom dat ik mijn oplader op mijn werk in de ub heb laten liggen. Dus rijd ik snel met de auto heen en weer om die op te halen gezien ik nog maar 11 % batterij heb.14

Zondag studeer ik vanaf de bank bij mijn ouders, terwijl zij tennis kijken. In de middag maak ik dit weekverslagje. Ik blijf nog eten en na het eten verhuis ik weer naar Delft.

Een weekje met veel van hetzelfde, maar dat heb je soms. Volgende week staan er weer leukere dingen op de planning gelukkig.

Hoe was jullie week?

 


2 reacties op “Fotodagboek week 2 en 3”

  1. Wat een heerlijk verslag zeg, bedankt voor het delen!

  2. Leuk dagboek! Aah dat konijntje in de fietsenstalling, so cute!

Laat een reactie achter