Lievelingsmomenten Persoonlijk

Lievelingsmomentjes

De laatste keer dat ik blogde had ik een weekje vakantie tussen mijn eerste en tweede semester van mijn master in, inmiddels heb ik zomervakantie. In september begint de real deal weer met het werken voor twee bedrijven gedurende mijn master maar eerst is het tijd voor een paar weken heerlijk niets.

Middels dit overzicht neem ik jullie mee naar een paar fijne momenten van de afgelopen weken.

 

Gezonde american pancakes als ontbijt ♥ Het weerbericht van de afgelopen en komende weken ♥  Nog maar 6 weken tot de vakantie naar Kreta ♥  Eazie ♥  Tijd hebben voor Grey’s anatomy ♥ Healthy gebakjes ♥ De Lidl voor lekkere en goedkope groenten ♥  Bezig zijn met de tentoonstelling van mijn project op de Dutch Design Week ♥  Een opruimde studio ♥ Havermout ontbijttaartjes ♥  De vegetarische slager ♥  Bezig zijn met het proberen een paper te laten publiceren ♥  Optimel Griekse stijl Vanille ♥  Door Amsterdam banjeren met het vriendje terwijl het super lekker weer is ♥  Sumo ♥  Aardappelschijfjes uit de airfrituur ter vervanging van chips ♥  De Hunkemöller outlet sale in Rijswijk, do I need to say even more? ♥ De FitBit workweek hustle afgelopen week winnen door die week 75.472 stappen te zetten ♥ De passie voor strategic design die ik ontwikkeld heb het afgelopen jaar ♥ Mijn bijbaan waar ik heel de dag kan Netflixen doordat het rustig is ♥ Mijn nieuwe Wacom Intuos Pro tekentablet ♥  Zomervakantie ♥ ♥ ♥ 

Mijnleven is perfect op dit moment, wat maakt jou gelukkig?

 

xoxtea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *