Diary week 27, 28 en 29

Hey! Leuk dat je een kijkje neemt in een overzicht van mijn afgelopen weken! Ik type dit terwijl ik een beetje aan het bijkomen ben van de stress van het afgelopen schooljaar en de drukte van de eerste vakantietijd. De afgelopen dagen bestonden vooral uit doen waar ik zin in had, dus dat was fijn. De komende dagen moet ik nog een paar daagjes werken waarna er weer leuke dingen op het programma staan.

01

We gaan eerst een paar weken terug de tijd in, toen ik moest leren voor mijn tentamen. Aan het begin van het semester vond ik onderzoek echt saai, en dacht ik bij onderzoek aan droge stof, maar ik ben er op terug gekomen. Ik had een tentamen over customer research methods en vond het super interessant om te lezen over hoe je nu customer needs kan ontdekken. Ook leuk om eens van een wetenschappelijk oogpunt naar co-creatie te kijken bijvoorbeeld, in plaats vanuit strategisch oogpunt wat ik normaal gesproken altijd doe. Het tentamen ging hartstikke goed en ik heb enkele dagen geleden het cijfer terug: een 8.2!! Dus super blij mee natuurlijk :).

02

Een vriendin van mijn moeder die in de VS woont kwam op bezoek in Nederland en een dagje Amsterdam kon niet ontbreken. Omdat ik niets gepland had die dag ging ik mee. We bezochten o.a. het diamant museum en daar stond dit konijn in de tuin. Als echte bunny-lady moest ik daar een foto van maken.

03

Maar niks gaat boven dit fluffy levende knuffelkonijn. Als ik thuis bent wilt hij niets liever dan zo dicht mogelijk bij mij in de buurt zijn. Zo schattig <3

 

04

Omdat ik normaal best druk ben, zie ik mijn ouders niet zo vaak. Nu in de vakantie is er reden zat en tijd zat om bij ze langs te gaan. Een tuin in deze hitte is overigens geen overbodige luxe. Ook fijn om weer eens een boek te kunnen lezen en niet constant te denken ‘ik heb hier geen tijd voor’. Kan zo genieten van boeken lezen.

05

Maar ook series kijken kom ik nu eindelijk weer aan toe. Sinds twee jaar kijk ik Grey’s Anatomy! Twee jaar geleden in de zomervakantie jaste ik 8 seizoenen er door heen, nu twee jaar later ben ik net pas aan seizoen 10 begonnen, Door tijd tekort kwam ik er niet aan toe om Grey’s te kijken maar nu ben ik weer helemaal hooked. Wel gigantisch jammer dat het niet meer op Videoland staat, had speciaal daarvoor een abbonoment er op genomen.

06

Toen ik weer eens bij mijn ouders op bezoek was en we in de tuin zaten, liep het konijn los rond. Hij wilt alleen tegenwoordig liever op schoot dan dat hij wilt rondlopen. Ter becherming van mijn kleding, omdat hij van knagen houdt, deed ik hem in een handdoek op schoot en zie hem chillen dan <3

07

Ook ging ik met mijn moeder lunchen bij de Watertuin. Het is een soort luxe all-you-can-eat tent, waar je ook kan lunchen en ontbijten! Voor 14 euro kan je een uur binnen zitten en eten en zit je drinken er bij in. Super goede deal vind ik dat, want bij de wok betaal je al gauw zo iets voor slechts één bankje en drinken.

08

Ook hakte ik de knoop door en bestelde een zonnebril. Sinds een paar maanden draag ik geen lenzen meer maar alleen een bril, dus had ik ook een zonnebril op sterkte nodig. Best een duur grapje maar zonder zonnebril ging ook niet meer. Bij de opticien waar ik altijd kom hadden ze nu een actie dat je een Guess zonnebril voor 149 euro kon bestellen dus dat wilde ik wel! Kort daarvoor had ik namelijk voor een Ray Ban zonnebril gekeken en met mijn sterkte zou ik meer dan 350 euro moeten betalen… Ging me net iets te ver zo een bedrag! Deze deal kwam dus als geroepen en hoefde maar 50 euro extra te betalen om de glazen dunner te laten slijpen dus ik was blij.

10

Na de lunchen en het bestellen van de zonnebril ging ik nog even mee naar het huis van mijn ouders, waar dit konijn weer aandacht wilde. Hij wilde kosten wat het kost op schoot en ik zag dat niet zo zitten met een korte broek aan. Hij bleef maar tegen m’n been aanklimmen, te schattig eigenlijk. De aanhouder wint en natuurlijk belandde hij daarna op mijn schoot.

09

Na wat dagen bij mijn ouders ging ik weer naar Delft. In de Jumbo kwam ik dit tegen. Het bordje gaf aan dat dit de EcoRunner is, maar als ex-teamlid kan ik vertellen dat dit absoluut geen EcoRunner is. Leuk dat Delft zoveel aandacht besteed aan dream teams, maar jammer dat er soms foutieve informatie verstrekt wordt…

11

Afgelopen weekend was ik met het vriendje in Den Haag, Vanuit de tram maakte ik deze foto. Vind het Binnehof zo mooi nu met die bloemen ervoor!

12

Een lunch kon natuurlijk niet ontbreken. Broodje carpaccio <3 Ik denk echt dat dit één van mijn lievelingsbroodjes is. We lunchten bij Luden. Luden heeft een super groot terras, wat heel fijn is met deze temperaturen buiten nu!

13

Ook dronken we nog een chocoladekoffie bij Hop en Stork in de passage in Den Haag. We hadden vooraf ontbeten bij de Hema, maar de koffie daar viel heel erg tegen. Gelukkig was de koffie hier een stuk lekkerder. De chocolademouse en chocolaatje wat je er bij krijgt gingen er ook goed in.

Kortom, ik heb een paar fijne weken achter de rug! Ben benieuwd wat de komende weken nog met zich mee gaan brengen 🙂

Hebben jullie vakantie?

 

xoxtea


Een reactie op “Diary week 27, 28 en 29”

  1. Leuke foto’s girl! xx

Laat een reactie achter