Lievelingsmomenten Persoonlijk

Lievelingsmomentjes #2

Een roalercoaster genaamd studie afronden – daar zit ik op dit moment in. In alle drukte en hectiek vind ik het soms heel lastig om te ontspannen en te genieten. Op automatisch piloot doe ik alles, en soms beschouw ik dingen als vanzelfsprekend terwijl ik in mijn handjes zou moeten knijpen dat ik die kansen krijg.

Middels dit overzicht blik ik terug op geluksmomentjes van de afgelopen weken.

♥♥♥ Gezonde ontbijtwafels ♥ 5 kg afgevallen zijn ♥ Vakantie over 3 dagen ♥ Spontaan eerder klaar zijn met stage waardoor ik een paar uur kan werken bij mijn bijbaantje ♥ Een proces voorstel geïmplementeerd zien binnen het stagebedrijf ♥ Een klantgesprek mogen leiden om onze ontworpen toolkit te kunnen testen ♥ Afstuderen bij KLM ♥ KLM die zo blij is met me dat ik 1 dag per week naast de opdracht bij ze werk ♥ Dag in dag uit vliegtuigen van dichtbij zien ♥ Een band opbouwen met de doelgroep die ik onderzoek ♥ Goede gesprekken met collega’s ♥ Ontspannen op de bank met de iPad ♥ Kobo Plus ♥ Een random voetganger die mijn pinpas vindt en super veel moeite doet om in contact te komen met mij ♥ De Apple Watch die ik na wikken en weken eindelijke gekocht heb ♥ Een weekendje bij mijn ouders vertoefen ♥♥♥

 

Mijn leven bevalt mij wel nu, wat maakt jou gelukkig?

 

 

xoxtea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *