Februari snapshots

Afgelopen maand genoot ik van even geen verplichtingen. Dit klinkt leuker dan het was. Wat ik bedoel is dat ik mijn derde semester van mijn master afrondde op 31 januari, en op 1 februari begon aan 6 weken fulltime werken binnen KLM. Geen verplichtingen kan je het niet noemen, maar ik heb mijn eigen project binnen KLM, ben niet verantwoordelijk voor anderen en heb even geen druk van presteren voor cijfers en ECTS. Dit feestje is bijna voorbij, want ik moet nog wel gaan afstuderen, maar het deed me goed. Kijk je mee naar februari?

b001
Om te vieren dat de stress even voorbij was, maakten het vriendje en ik zelf pizza. We wilden een ei in het midden zoals in restaurants, het was lekker, maar het ei zag er niet smakelijk uit haha.

b002
Ik doe eigenlijk altijd boodschappen bij de Lidl, omdat de groente en fruit van veel betere kwaliteit is dan die bij mijn Appie en goedkoper is. Leuke bijkomstigheid was het sparen voor de Vitamini’s. Dit is Bobbie de Bloemkool (ik heb nog twee andere), vooral leuk voor het konijn om er mee te spelen.

b003
Naast mijn werk bij KLM werk ik nog steeds bij mijn bijbaan als IT helpdesk medewerker. We hebben sinds augustus een nieuw gebouw op de TU wat er fancy uitziet, en hier moest ik ook een avondje werken in februari.

b004

Dit uitzicht verveelt nooit terwijl ik wacht op de bus. Schiphol blijft fascinered, en wat is het fij dat het niet meer donker is als ik op de bus wacht. Op één van de dagen werd ik getrakteerd op een mooie zonsondergang ♥

b005
Op 14 februari waren het vriendje en ik 2 jaar officieel samen, dus boekten we een weekendje weg voor 16 en 17 februari. Antwerpen it was! We hadden zo een geluk met het weer dat weekend, op sommige momenten was het zelfs 19 graden!

b006
We waren vaker een weekend weg geweest, maar elke keer was de ligging van het hotel net niet fijn. Nu verbleven we bij ‘Hotel Indigo’. De kamers waren super mooi gestijld met een fijne regendouche waterstraal.

b007
En de ligging was geweldig, direct naast het station.

b008
Nu ik even niet voor studie bezig ben, werk ik ongeveer 2 dagen per week van huis, wat betekent uitgebreid ontbijten!

b009
Helaas was ik wel 3 van de 4 weken in februari verkouden. Denk dat alle stress er even uit kwam. Echt rust nam ik niet, wat resulteerde in een longontsteking waar ik nu nog mee kamp helaas.Dus dit was vaak m’n best friend op mijn buro.

b010

In de tussentijd werd dit schatje ook 11 jaar oud. Hij ziet er zo suf uit, maar hij was net onder narcose geweest omdat z’n tandjes te groot waren geworden. Best gevaarlijk zo een ingreep bij oude konijnen, maar een andere keus hadden we niet. Niet ingrijpen betekende dat die niet meer zou kunnen eten. Gelukkig laat hij zich niet kennen en werd Lola wakker.

 

Dat was februari in een notendop. Veel dagen was ik zo een 9 a 10 uur per dag bezig met mijn project, maar genoot ik er van. Ook zat het foto’s maken er nog niet in. Oefening baart kunst en op naar een maand met meer foto’s!

 

 

xoxtea


Een reactie op “Februari snapshots”

  1. Klinkt alsnog als een drukke maand, maar wel met leuke dingen! Die pancakes als ontbijt zien er heerlijk uit en zou ik nu (net na mijn avondeten) zelfs nog wel lusten. Deze post herinnert me er ook aan dat ik weer eens naar Antwerpen wil, dat is echt al een aantal jaar geleden!

Laat een reactie achter