Beauty Make-up review

Dior mascara review: Dior show black out mascara

Ik begon met bloggen in juni 2013, maar door een foutje raakte ik al mijn artikelen kwijt. Destijds was ik iets meer into make-up dan dat ik nu ben, maar de mascara reviews die ik plaatste vielen goed in de smaak, vooral die over de dior mascara’s. Hoewel ik lang niet meer elke dag oogschaduw draag, ik mijn nagellakstash reduceerd heb van 100+ naar 12 nagellakjes en ik nog maar 2 blushes heb, vind ik make-up nog wel heel leuk – vooral mascara. Vandaar dat ik vandaag weer een mascara-blog plaats, want er zijn een paar mascara’s die all time favourite zijn die ik wil delen met jullie. Vandaag is het tijd voor een review van Dior Show Black out mascara.

Normaal gesproken ben ik fan van Maybelline mascara’s – die fel gekleurde met een bolle huls. Vooral de colossal volume is er eentje die ik, no joke, al 9 jaar lang keer op keer koop. Maar goed, soms wil je iets anders. Op verschillende blogs heb ik destijds positieve reviews gelezen over de mascara. Het zou super gekrulde, zwarte en volle wimpers geven. Volgens Dior komt dit door een Black Fix-complex – een combinagtie van oneindig verzadigde zwarte pigmenten. Oneindig verzadigd zorgt voor vraagtekens bij mij, maar ik ben benieuwd naar deze mascara, vooral door alle bloggers. Om hiervan te kunnen genieten betaal je €32,90 en krijg je 10 ml product.

De verpakking

De verpakking ziet er, als je het mij vraagt, oke uit. Hij is ietwat dik, heeft DIOR als printje erin gedrukt staan en in zilveren letters staat nog eens Dior geschreven. Het borsteltje ziet er standaard uit, niets bijzonders. Normaal gesproken heb ik bolle mascarahulsen en bolle borstels, dus ik ben wat skeptisch. Tot voor heden heb ik nog nooit een mooi effect op m’n wimpers gekregen met zo een simpele borstel.

Het resultaat

wimpers zonder mascara

Allereerst een foto van mijn wimpers zonder mascara. Ik ben eigenlijk gezegend met mijn wimpers wat betreft lengte en krul, enkel de kleur is niet zo. Hierdoor vallen ze zonder mascara niet op. Maar eerlijk is eerlijk: om een mooi plaatje van mijn wimpers te maken heb ik geen wonder mascara’s nodig – een simpele voldoet vaak ook.

044

Voila, mijn wimpers met de Dior mascara erop. Op de bovenste drie foto’s zie je mijn wimpers met 1 laagje mascara, op de onderste met twee laagjes mascara. Over het algemeen ben ik tevreden met de mascara.

Hoewel ik niet veel verwachtingen had van het borsteltje, zorgt het er wel voor dat ik mooi mijn wimpers kan separeren en er een krul in komt. Het effect is daardoor mooi. Deze dior mascara geeft ook een mooie diepe kleur, soms heb je van die mascara’s die echt een net niet zwarte kleur afgeven, dat is hier niet het geval.

Maar er zijn ook minpunten van de mascara. Allereerst, hij kruimelt. De mascara wordt vrij snel droog op de wimpers, waardoor kruimels ontstaan die afgeven. Daarnaast moet je echt meerdere laagjes aanbrengen voor echt volume, want met 1 laagje valt dit tegen.

Ben ik tevreden met het product? Ja zeker! Er is wel 1 grote maar: ik denk dat er veel fijnere mascara’s zijn voor deze prijs en zou hem zelf zonder korting niet meer kopen.

2 thoughts on “Dior mascara review: Dior show black out mascara”

  1. Volgens mij heb ik ook ooit een Dior Show mascara gehad, maar dat is dan wel echt jaaaaren geleden, als dat kan? Weet echt niet meer of ik er tevreden over was en heb nu eigenlijk altijd cheapie mascara’s. Het resultaat vind ik bij jou wel mooi in ieder geval en je hebt inderdaad geluk met je wimpers! Jaloers 😉

    1. Ja ze zijn er al heel wat jaren die mascara’s! Maar veel te duur eigenlijk dus snap heel goed dat je voor goedkopere mascara’s kiest! Dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *