iPhone snapshots van maart

Vandaag is het tijd voor de iPhone snapshots van maart! Poeh de vorige blogposts verscheen alweer een poosk geleden, en dat was niet hoe ik het gepland had. Het plan was om maart op te delen in twee artikelen, maar door een persoonlijkse situatie kwam het er niet van. In dit artikel vertel ik er meer over! Inmiddels heb ik het artikel geschreven en neem ik jullie door middel van snapshots mee in mijn leven van de afgelopen weken.

Het eerste gedeelte van maart


Begin van de maand werkte ik veel thuis. We waren de opdracht aan het afronden binnen KLM dus er was geen reden om op kantoor te zitten. Dat scheelt mij al gauw 2 uur reistijd op een dag, wat ik dan weer kan besteden aan lekkere ontbijtjes! Aardbeien vind ik zo lekker, dus ben helemaal in m’n nopjes met alle aardbeien overal!

Op één vrijdag hadden m’n vriend en ik allebei zin in comfort food, maar het moest van mij gezond zijn. Eerder had ik al over de crispy chicken mix van Santa Maria gelezen, dus besloten we daarmee burritos te maken. Zoo lekker! We gebruikten magere zuivelspread, 30+ kaas en wortelwraps dus het werd vrij gezond en een supper lekker maalje!

Tussendoor moest er ook nog op kantoor gewerkt worden. We moesten namelijk de output van het onderzoek presenteren, met dit uitzicht. Wat wilt een mens nog meer? Overigens was het management zeer blij met de output dus dat is mooi meegenomen.


Na die presentatie haastte ik me als een speer naar Delft, want mijn tweelingbroertje had zijn midterm colloquia, wat eigenlijk zijn midterm afstudeerpresentatie is voor de master. Daar wilde ik natuurlijk bijzijn. ‘s Avonds gingen we uiteten bij het Sijgje in Delft, waar je voor €15,25 drie gangen kan eten! Ik vind het altijd super lekker en het prijsje is mooi meegenomen.

Ondertussen arriveerde mijn Chilly’s coffee cup waar ik blij mee ben! Drinkt veel fijner dan een plastic cup-to-go en is een stuk beter voor het milieu dan alle wegwerp bekers. Ik schreef een artikel met mijn mening over de cup!

In de tussentijd genoot ik van nog meer lekker eten. Op een rustige zondag middag ging ik met het vriendje Den Haag in, waar je in de Passage tegenover de Apple Store deze heerlijke burgers kunt eten. Het restaurantje heet Du Passage en zo een burger kost €10,50! Geen geld voor de hoeveelheid eten!

Het tweede gedeelte van maart

Gelukkig eet ik niet alleen ongezond haha! Op een avond prepte ik gezonde tussendoortjes: kokosmuffins. Gezien ik geen oven heb, gebruikte ik de airfryer. Werkt ook prima, zolang je de temperatuur maar 20 graden lager dan normaal zet en 2/3 van de oventijd aan houdt!

Verder bracht ik veel tijd door achter mijn laptop op kantoor, werkend aan mijn theoretisch kader. Ben overigens heel blij met m’n setup. Ik had een poosje heel erg last van mijn rug en nek, wat verholpen lijkt te zijn door de laptop stand!

Helaas was het niet echt feest in maart. Op een avond zag ik opeens niet meer door één van mijn ogen. Ik dacht moe te zijn. Niet dus. Op de bovenste foto zie je naast het witte puntje een zwarte vlek: dat was een vrij grote bloedblaar die zorgde dat ik nog maar 10% zag met dat oog. Het was alleen vrij laat in de avond die dag dus een ingreep die avond zat er niet in. Wel moest ik met spoed de volgende dag naar het oogziekenhuis in Rotterdam. Na 6 uur werd de blaar verwijderd, want die zat op een gevaarlijke plek. Het werd leeggeschoten met een laser en zou vanzelf leeg lopen.

Inmiddels zijn we drie weken verder en zie ik nog steeds een beetje wazig (Inmiddels wel 70% weer) op dat oog. Vandaar dat bloggen er even bij inschoot!

Door die blaar was ik veel thuis, want achter een laptop zitten was niet zo verstandig dus op kantoor had ik niks te zoeken. Ik besloot maar boodschappen te doen die gezond en lekker waren. Op het chocolade toetje na was alles gezond.

Eén dag besloot ik toch naar kantoor te gaan, het was het afscheid van een paar collega’s met wie ik maandag aan een opdracht gewerkt had, bleek het niet alleen hun afscheid maar ook die van mij! Ik was namelijk van de ene afdeling naar de andere afdeling verhuisd voor mijn afstuderen. Ik kreeg een super mooi bosje bloemen en het boek ‘The Skilled facilitator’ waar ik benieuwd naar ben.

De dag na het afscheid had ik quality tijd met het vriendje gepland. Dit begon met een lekker ontbijtje bij het Postkantoor in Delft. Dat is zo goddelijk daar. Je krijgt unlimited brood, allerlei beleg, salades, yoghurt met muesli en american pancakes! Dat allemaal van streekprodcuten. Ik kan het echt aanraden! No spon overigens, was dat maar zo!

De rest van de dag vertoefden we in Rotterdam, waar mijn broertje sinds kort woont. ‘s Avonds gaf hij een housewarming. Aan het einde van de dag was ik kapot, maar niet gek ook met die hoeveelheid stapjes.

Dat was maartin een notendop. Het was een rustige maand doordat ik mijn afstuderen aan het opzetten was en wat problemen had met mijn oog, weinig foto’s ook hierdoor. Oefening baart kunst en op naar een maand met meer foto’s!

 

xoxtea

Laat een reactie achter